Hva er GGWP.no?

566 0

GGWP.no er en nyhetsside som blir lansert i tidlig 2022 der målet er å få skrevet så mye så mulig om Norsk e-sport, tech og gaming. Vi har en visjon om å promotere Norsk e-sport ytterligere, samt styrke de allerede eksisterende aktørene i Norge.

Hva er formålet med å lage GGWP.no?

Vi ønsker å sette søkelys på alle norske lagene i Telialigaen & internasjonalt, om det så skal være ukentlige kamper i Telialigaen, artikler før viktige internasjonale kamper eller transfer markedet.

Har du lyst til å bli med på denne reisen ved å være skribent for oss? Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@ggwp.no. Vi ønsker å utvide med dyktige skribenter i deres respektive felt.

Innen Esports: I korte trekk så ønsker vi å promotere alle elite lagene i Norsk e-sport for å få fremmet de store bragdene samt sette søkelys på de diverse første divisjonene i Telialigaen som ikke er ukens kamp, samt gi fans og supportere muligheten til å bli kjent med det Norske e-sports miljøet.
Vi starter med å skrive ukentlige e-sports relaterte artikler rundt Telialigaen der vi tar for oss alle kampene i League of Legends som skal foregå. Vi henter inn eksperter som skal bistå med deres kunnskap rundt lagene og hvordan de tror runden kommer til å gå.

Innen Tech: Lage innhold relatert til diverse produkter samt gi en rating.


GGWP.no

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.